09-023

Omiljeni holivudski softver za kolor korekciju.

DaVinci Resolve 11 kombinuje najnaprednije funkcije kolor korekcije sa profesionalnim multi-track editingom. Novi DaVinci Resolve je dizajniran tako da se može koristiti na svakom ekranu, od malih monitora na setu, do produkcijskih studija.

 Unikatni YRGB 32-bit float procesing.

DaVinci je napravio takvu revoluciju u svetu procesuiranja slika, da je dobio Emmy™ nagradu u znak zahvalnosti. Svo procesuiranje slike je na 32-bit floating point nivou, a DaVinci koristi i jedinstveni YRGB kontejner za grejding. Ovo dozvoljava da menjate osvetljenje bez izmena svetlih, srednjih tonova ni senki. Dakle sa 32-bitnim procesingom nećete morati da upadate u loop svaki put kada jurite za preciznom korekcijom, a iskombitnovano sa YRGB šemom boja, možete raditi korekciju kojoj ostali sistemi jednostavno ne mogu prići.

powerful

Lider u kolor korekciji, još od 1984.

DaVinci kolor korektori su bili zlatni standard u postprodukciji još od 1984 godine. Hiljade i hiljade profesionalaca širom sveta  razumeju performanse, kvalitet i radni proces DaVincija. Resolve ne ograničava vaš grejding, ni alatima, a ni performansama, tako podržava multi-GPU sisteme za realtime performanse. Uvek ispred konkurencije je razlog zašto je DaVinci Resolve ime koje stoji iza većeg broja dugometražnih filmova, reklama, televizijskih produkcija, dokumentaraca i muzičkih spotova, nego bilo koji drugi sistem

stabilization

Podrška za novi Mac Pro.

DaVinci resolve je pametno dizajniran, podržava sisteme sa više grafičkih procesora koji svi rade zajedno, poput onih u novim Mac Pro radnim stanicama. DaVinci podržava i do 8 GPU jedinica tako da možete sagraditi posvećene Linux sisteme neverovatne brzine i performansi. Ovo je jako bitno pri radu na projektima pod velikim pritiskom ili u sobi punoj klijenata, bilo da radite u svom postprodukcijskom studiju, ili radite grejding za velike projekte.

Screen Shot 2014-04-11 at 10.46.54

Već od 2.337 mesečno!