Retina displej

Prvi 64bit mobilni uređaj na svetu

App Store

Pratiće vaš ceo dan

iPad se uvek vrteo oko displeja. Sada, sa ugrađenim velikim, prelepim Retina ekranom dijagonale 9,7 inča i rezolucijom 2048 x 1536 (čak 3.1 milion piksela) fotografije i video prosto iskaču iz ekrana. Iako je sam iPad manjih dimenzija, ekran je zadržao istu veličinu kao kod prethodnog modela.
Novi A7 procesor donosi 64-bitne operacije sa desktopa na iPad. To znači duplo više procesorske snage i grafičkih performansi za sve što radite, a ostaje vam isti, 10-časovni život baterije. On čini korišćenje iPada neverovatno fluidnim.
Preko 475.000 aplikacija, pravljenih posebno za njega. iPad i iPhone nisu isto, različite su veličine i različitih su namena, zbog toga, neophodno je da i aplikacije budu posedno dizajnirane za veličinu iPad ekrana.
Sa novim tehnikama za uštedu energije unutar iOS 7 i novim A7 čipom arhitekture 64-bita, iPad vam daje celodnevnu izdržljivost baterije. Čak 10 sati neprekidnog surfovanja webom, slušanja muzike, slikanja, pisanja i 10 sati čiste zabave.

iPad Air

Potpuno redizajniran - iPad Air teži manje od pola kilograma (469 grama), i čak je 20 posto tanji nego do sada. Ali iako je ekstremno tanak i lagan, štiti ga kvalitetno i izdržljivo "unibody" kućište od rafinisanog aluminijuma. I kod njega će te već na prvi dodir prepoznati taj osećaj dugotrajnosti i snagu koju svi Apple proizvodi nose u sebi. Dolazi u dve boje - Silver i Space Gray.

9.7 inčni Retina displej

Fotografije i video snimci izgledaju neverovatno detaljno, a tekst je oštar, kao ručno ispisan na neverovatnom Retina displeju. Sa preko 3.1 miliona piksela imate više prostora za rad na webu, prijatnije i prirodnije boje i refleksije, i jedan milion piksela više nego vaš HDTV!


Neverovatne performanse

Novi A7 čip ponovo postavlja granice snage i brzine. Aplikacije se pokreću brže a igre su fluidnije. Sve što radite na iPad Airu odiše osećajem brzine. Ali, to je samo početak jer novi A7 podržava OpenGL ES 3.0 koji otvara mogućnosti za grafičke detalje i vizuelne efekte kakvi su ranije bili viđeni samo na konzolama.

iOS 7 - najnapredniji mobilni operativni sistem na svetu

iOS 7 ne donosi samo kompletan redizajn, već je i lakši nego ikada za korišćenje uz sposobnosti poput Control Centre, AirDrop i novom multitasking podrškom. A pošto je dizajniran posebno za iPad, sve štoradite će izgledati divno i funkcionisati divno.


App Store

Postoji još jedna stvar koja razlikuje iPad Air od svega ostalog na tržištu, a to je App Store. App Store je elegantan način da pronađete i dodate funkcije koje su vam potrebne. App store je galerija sa preko 475.000 aplikacija napravljenih i dizajniranih specijalno za iPad. Isplanirajte put, učite na putu, modelirajte 3d animacije, crtajte ili odbranite svet od zombi invazije.

Smart Cover i Smart Case

Savršeni dodaci za vaš iPad Air. Oni u trenutku bude vaš iPad kada ih otvorite, i skladno se savijaju u stalak za čitanje, gledanje ili kucanje.

Boja anodiziranog aluminijuma

Silver
Space Gray
Konfiguracije Antene
Wi-Fi
Wi-Fi + Cellular
Cene Modela
16 GB RASPRODATO mesečno (3 rate)
16 GB RASPRODATO mesečno (3 rate)
Cene Modela
32 GB RASPRODATO mesečno (3 rate)
32 GB RASPRODATO mesečno (3 rate)

Popust za obrazovne ustanove

Apple popust za edukaciju je fantastičan način da fakulteti , škole i ostale obrazovne ustanove priušte iPad po specijalnim cenama.

iOS je osmišljen da bude najbolji drug, sa neverovatnom dužinom trajanja rada na bateriji, lakim povezivanjem za zajednički rad i učenje, stalnim pristupom emailu i internetu i desetinama hiljada obrazovnih aplikacija sa App Store, a sve to u džepnom pakovanju. Uređaji poput iPod touch i iPad će ti dozvoliti da svuda sa sobom poneseš fotografije, radove i prezentacije, uvek ćeš sa sobom imati igrice, kalkulatore, aplikacije za crtanje i učenje ali i moćne specijalizovane aplikacije za 3D, animaciju, video montažu, sve lektire ili čak celu Enciklopediju Britannicu!

Zašto iPad za fakultet? >

Specijalizovani dodaci

Ukoliko vas zanimaju specijalizovani dodaci za vaš iOS uređaj, posetite jednu od sledećih kategorija:

Zaštite >

Slušalice >

Kablovi >

Zvučnici >

Ostalo >

Šta je u kutiji

iPad

Lightning to USB

Strujni USB adapter 12W

Prateća dokumentacija

Apple stikeri

Tehničke specifikacije:

Ekran - 9,7 inčni Retina LED IPS displej sa Multi-Touch tehnologijom i prepoznavanjem slučajnog unosa.
Dimenzije 16,95cm x 24cm x 0,75cm - 469 grama
Kapacitet Memorije - 16GB, 32GB, 64GB ili 128GB

Antene - Wi-Fi 802.11a/b/g/n (2.4GHz i 5GHz), GSM/EDGE, UMTS/HSPA+/DC-HSDPA, LTE, Bluetooth 4.0

Čip - Dual-Core A7 čip 64-bitne arhitekture sa dodatnim M7 procesorom za pokret

Zadnja kamera - iSight kamera, fotografije veličine 5MPX i 1080p HD video. ƒ/2.4 objektiv FaceTime kamera, fotografije veličine 1.2MPx, snima 720p HD video.